1 Şubat 2016 Pazartesi

Pastel Day Long Kissproof Likit Ruj

         Son zamanlarda birçok marka kuruduğunda matlaşan kalıcı likit rujları piyasaya sürüyor. Özellikle Türk bloggerların Pastel'in bu sıvı rujunu çok met ettiğini görünce ben de denemek istedim. Watson'S ın haftasonu indiriminden faydalandım. Yalnız bu konuda büyük bir sorun var ki özellikle indirim döneminde bu tarz populer ürünlerin farklı renk tonlarını bulmak çok zor. Ben de Sephora'nın aynı tarzdaki ürünün kırmızısı olduğundan, daha doğal bir ton arıyordum. Kendim için 17 numarayı aldım. Bir de o mükemmel kırmızı rengi olan 09 numarayı da blogumda yapacağım çekilişte hediye etmek üzere aldım. Almasam arkamdan ağlardı zaten :)



       Ambalajı ve uygulaması adeta dudak parlatıcısına benzeyen ve hatta içinde parıltılar görünen bir ürünün bu kadar mat bir bitişi olduğuna inanmak zor. Parlatıcı uygular gibi dudağınıza uyguluyorsunuz ama bu aşamada dudaklarınızı birbirine sürterek ruju yayma güdüsüne direnmeniz gerekiyor vee voila! birkaç dakika içinde kuruyup mükemmel bir mat ruj görüntüsüne ulaşıyor. Çok çok beğendim dudakta duruşunu.





     Kalıcılığı inanılmaz başarılı. Yemek yiyene kadar saatlerce ilk sürdüğüm andaki gibi dudağımda kalıyor. Yemek yediğimde ise iç kısımdan hafifçe çıktı kenarlara dağılma bulaşma yapmadı.







    Dudaklarımda ağırlık, rahatsızlık duygusu yaratmadı sürerkenki vanilla kokusu hoşuma gitti. Her kalıcı mat ruj gibi bu da dudaklarımı kurutuyor tabi ki bundan kaçınmak isterseniz altından lip balm kullanabilirsiniz. Ama o zaman da kalıcılığı bu kadar başarılı olmayacaktır.

    Aslında az renk çeşidi kaldığı için haydi bunu deneyeyim diye aldığım 17 numara iyi ki almışım dedirtti. İçinde altın pırıltıları olan bir şeftali rengi. Günlük kullanıma çok uygun olduğu gibi koyu göz makyajı yapıldığında da kurtarıcı olabilir.