25 Nisan 2016 Pazartesi

Favoriler

      Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu yazıda son zamanlarda  severek kullandığım çok memnun olduğum bazı ürünlerden bahsedeceğim.




                       İlk olarak geçen hafta hakkında çok coşkulu bir beğeni yazısı yazdığım Garnier saf ve temiz 3ü1 aradayı aradan çıkarayım. Detaylı yazısını okumak isterseniz tık tık




Gratislerde yok satmasından anladığım kadarıyla Eklips markasına ait yelpaze fırça çok kişiyi etkilemiş. Ben de geç de olsa bu kervana katıldım. Aydınlatıcı uygulamayı benim için çok daha kolay ve keyifli hale getirdi. Aydınlatıcının daha doğal ve homojen görünmesini sağladığı kanaatindeyim.





Revlon'un Matte Balmlarından Sulty'i anlat anlat bitiremediğim için artık sıkıcılaşacağından korkuyorum ama son kez söylüyorum özellikle rengine taptım. Biraz daha sonbahar kış aylarına uygun gibi gelse de kullanmaktan kendimi alamıyorum. Detaylı görüşlerimi okumak isterseniz linkini işte buraya koyuyorum.







Bu aralar çok severek kullandığım bir diğer dudak ürünü artık elimde can çekişiyor bitti bitecek. Ama neyse ki nyx markası ülkemize geliyor (gelmiş de olabilir) . Nyx'in butter gloss serisinden cherry pie günlük kullanıma çok uygun bir tatlılıkta kırmızı bir dudak parlatıcısı. Yapış yapış olmayışı, kremsi yapısı bir gloss'a göre başarılı bulduğum kalıcılığıyla gönlümü çalalı çok oldu. Aynı serinin açık renklerinde homojen görünüM elde etmenin daha kolay olduğunu duymuştum zira bu üründe azıcık uğraşmak gerekebiliyor bazen. O yüzden bir dahaki sefere açık renklerini denemek istiyorum ama bu tonu da favorilerim de yerini almayı başardı.







     Aslında uzun yıllardır gözümün altına üstüne aynı anda siyah kalem kullanmıyordum. Ama son zamanlarda ara sıra canım böyle koyu biraz ergenimsi makyaj yapmak istiyor :) Bu durumda da elim Essence'in waterproof jel göz kalemine gidiyor. Onun da yazısını yazmıştım. Okumak isterseniz tık tık







Aslında çook uzun süredir kullandığım artık kaçıncısını aldığımı bilmediğim Real Techniques'e ait Miracle Complexion süngerden niye hiç blogda bahsetmemişim bilmiyorum. Hergün fondötenimi bu süngerle uyguluyorum. Son yıllarda çok popüler olan hemen hemen her markanın piyasa sürdüğü makyaj süngerleri malum. Benim kullandıklarım içinde en iyisi bu ama belirtmeliyim ki bu furyayı esas başlatan Beauty Blender'ı deneme şansım olmadı. İkisini de kullandıysanız sizce arada bir fark var mı? Beauty Blender denildiği gibi yeri dolmaz bir ürün mü? Ne diyorsunuz?




Uzun süredir elimde olmasına rağmen çok kullanmadığım Catrice markasına ait allık bahar aylarının gelmesiyle şu sıralar en sık kullandığım allık oldu. Defining Blush serisnden 30 numaralı love and peach adlı bu allık şeftalinin çok tatlı bir tonu. Sağlıklı, neşeli bir ifade verdiğini düşünüyorum. Çok severek kullanıyorum



        Loreal'in infallible fondöteni de elimdeydi aslında ama bir ara kaybetmiştim. Bu aralar bayılarak kullanıyorum. Kalıcılığı süper. Kat kat uygulansa bile ''cakey gözükmüyor'' başarılı kapatıcılığına nazaran oldukça doğal bir duruşu var. Sanırım bitince tekrar alırım.



not: fotoğrafını çekmeyi unutmuşum tembellik yapıp google görsellerden alıntı yaptım :)