11 Mart 2016 Cuma

Bitenler...


      Bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum ama istediğim sıklıkta yazamıyorum çünkü genelde unutup bitirdiklerimi atıyorum. Neyse bu sefer toparlayabildim bir şeyler. Daha önce yorum yazısını yazdığım ürünlerin adını link şeklinde koyacağım ki tıklayıp detaylı düşüncelerimi okuyabilesiniz.



                         Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi
      Bu ürün çift fazlı göz makyajı temizleyicelerinden. Arkasında suya dayanaklı makyajı bile ovalamaya gerek kalmadan kolayca temizlediğini yazıyor ama ben bu iddianın doğru olduğunu düşünmüyorum. Beni uğraştırıyor göz makyajını temizlerken. Ee yağlı his de bırakıyor. Hani göz makyajımı çok kolay temizleyen bir üründe yağlı hisse razıyım ama bu üründe malesef bu durum söz konusu değil. O yüzden daha başarılı bir göz makyaj temizleyicisi arayışındayım.




Yazısını yazmıştım zaten çok sevdiğim bir ürün. Tekrar tekrar alırım. Resimde henüz bitmemiş gözüküyor çünkü ben tembel bir bloggerım ve yorum yazısı için kullandığım görseli kullandım tekrar :P


Maybelline Lash Sensational Maskara (Suya Dayanıklı)

Yazısı için tık tık Yaaa ben çok beğenmiştim bu rimeli niye bitti? Tekrar yurtdışına çıkma şansım olursa alırım muhakkak. Buradan Maybelline'e sesleniyorum Türkiye'de gayet iyi satan bir markasın en iyi ürünlerini niye bu ülkeye getirmiyosun arkadaş?!




Loreal Telescopic Maskara 
Yazısı işte burdaa Benim beklentilerime uygun bir rimel değil o yüzden tekrar almayı düşünmüyorum.





Shiseido Fondöten
Yaaa bu fondöteni çok severek kullandım. Ve bittikten sonra başka fondötenler denerken de kıymetini daha iyi anlıyorum. Doğal ve canlı duruşu, çok süper olmasa da tatmin edici kapatıcılığı, 30 spf içermesiyle kesinlikle tekrar almayı isteyeceğim bir ürün. Shiseido Türkiye'de gerçekten çok pahalı ama yaz geliyorken ilk fırsatta almak istiyorum.




La Roche Posay Effaclar Temizleyici

Bu da yine çok severek kullanıp bitirdiğim bir ürün. Sanırım bu 3. alışımdı arada başka temizleyiciler deneyip deneyip buna dönüyorum. Cildimi hırpalamadan, güzelce temizleyen, kurutmayan bir temizleyiciydi. Şu sıralar başka temizleyiciler deniyorum ama tekrar alırım diye düşünüyorum.




Loreal Elseve Extraordinary Yağ
Duştan sonra ıslak saçıma kullandığımda, taramayı kolaylaştırması, mis gibi kokması saçımı yumuşatması dolayısıyla memnun kaldığım bir ürün oldu. Saçı onarıcı bir etkisi yok ama saydığım sebepler açısından çok başarılı! Şuanda krem olanını kullanıyorum galiba ondan birazcık daha memnunum. 




Garnier Saf ve Temiz Neem Temizleme Jeli

Bu mini boyu Watsons'dan yanılmıyorsam 1.90 a almıştım. Çok beğendim tam boyunu da Kipa'da indirimde 4 liraya görünce hemen atladım. Şuanda onu ve yine Garnier'in saf ve temiz 3ü1 aradayı dönüşümlü kullanıyorum.



Givenchy Very Irresistable  Parfüm (eau de toilette)

Bu 3. şişemdi. Biraz sıkıldım o yüzden ilişkimize ara verdik ama çoook sevdiğim bir koku. Bence her mevsim kullanılabilecek, asla bayık olmayan çiçeksi bir koku. Notalarında gül de var ama ben açıkcası hiç gül kokusu almıyorum. Hem hafif ve temiz hemde biraz seksi diye düşünüyorum. Muhtemelen elimdeki parfümler biraz azalınca tekrar alırım.




     Bu arada nasıl kullanmışsam şişenin canını çıkarmışım. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sevgiler!..