3 Aralık 2013 Salı

Dansetmek güzeldir...

     Kendime en çok kızdığım konulardan biri hiçbir enstruman çalamayışım biri de dans etmeyi çok sevmeme rağmen herhangi bir dansı öğrenmek için bir çaba sarfetmeyişimdi. Hafif(!) kilolu olduğumdan, salakça bir düşünceyle dansı kendime yakıştıramıyordum... Bu sene hayatımda yaptığım birçok değişikliğin yanında saçma düşünceyi de ekledim vee "dans etmek istiyom ben yeaaa!" dedim.

     Bu aşamada hangi türde dans etmek istediğime karar vermek kalmıştı. Her köşe başı salsa kursu ama neden pek ilgimi çekemedi salsa. Bir takım tesadüfler sonucunda WEST COAST SWING adlı dansı keşfettik yakın bir arkadaşımla. Hemen aynı hafta kendimizi west coast swing dersinde bulduk. İlk zamanlarda, bu ne bee nasıl yapılıyo ki derken derken şimdi yavaş yavaş dans etmeye başladık ve ben inanılmaz keyif alıyorum! Hocaların ikisinin de iri kemikli (!) oluşu da benim kiloyla ilgili takıntılarıma cevap oldu:) Bayan hoca sokakta yanından geçseniz dikkatinizi çekmeyecek vasat görünüşlü bir hatunken, dans ederken bir güzelleşiyor bir zarif gözüküyor anlatamam!
 
     Ben dans ederken öylesine mutlu oluyorum, dansa gideceğim günler öylesine heyecanlanıyorum ki sizlerle paylaşmasam olmazdı. İçinde dans etme isteği olup da cesaret bulamayan ya da erteleyip duran varsa belki gaza getirebilirim bu arada :) Daha az bilindik farklı bir dans arayışınız varsa da SWING'e bir bakın derim...

      Bu swing nasıl bişey ki diyen olursa bu güzel bir video :)
     
Bu arada bugün başlayan çekilişime katılmak isterseniz tık tık

yılbaşı çekilişi (SONA ERDİ)

     Malum yılbaşı geliyor! Ben de yılbaşı tatili için hazır Türkiye'e geliyorken sizler için de bazı hediyeler getirmek istedim.. Bu hediyeleri de, bir önceki yazımda bahsettiğim gibi, Türkiye'de olmayan ürünlerden seçmek istedim. Ve geçen çekilişimde de olduğu gibi ürünlerin renk seçimlerini, çekilişin kazananına bırakacağım. O yüzden temsili VE ALINTI görseller kullanıyorum... Gelelim hediyelereee

                                  REAL TECHNIQUES EXPERT FACE BRUSH



MAYBELLINE INSTANT AGE REWIND ERASER


REVLON COLORSTAY ULTIMATE SUEDE


KATILIM KOŞULLARI

  • google friend connect'den ve bloglovinden takipçim olmanız ve güncel mail adresinizi yorum olarak bırakmanız çekiliş için tek koşul :)
  • blogu olanlar, bloglarında çekilişi duyurup linkini de yorumlarına eklerlerse +2 hak elde edecekler
  • facebook ve twitterdaki duyurular içinde +1 hak elde edilecek


Çekiliş 18 Aralık 00.00'da sona erecek :) 
İYİ ŞANSLAR! SEVGİLER!