20 Şubat 2016 Cumartesi

Rimmel London Likit Far

         Rimmel London'in likit farları dudak parlatıcısı sitilinda bir ambalajı ve sünger aplikatörüyle bana ilk gördüğümde çok ilginç gelmişti. Açıkcası çok da beğeneceğimi düşünmeden, meraktan almıştım.

         Sıvı-krem formülasyonları sayesinde pigmentasyonları çok yoğun ilk katta opak bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Metalik bitişleri olması yönünden hoşuma gidiyor ama açıkcası renk seçimleri biraz daha farklı olsa daha mutlu olurdum. Bendeki renkleri Slate Gray adlı metalik bir kurşun rengi ve golden bronz. Mesela bronz olan bir tık daha koyu olsaymış tadından yenmezmiş.

         Farımı iyice dağıtırım keskin renk geçişi olmasıncılardansanız sizi zorlayabilecek bir ürün çünkü deli gibi hızlı sabitleniyor ve ondan sonra ı ıh kımıldamıyor. Tam da bu sebep bu farları birçok kişinin gözbebeği haline getirebilir. Çünkü çok çok kalıcılar. Makyajımı temizledigim ana kadar hiç bozulmuyorlar.

        Bu ürünleri kullanmayi sevdiğim alternatif bir yöntem de başka bir fįrça yardımıyla eyeliner olarak. Metalik, farkli renklerde kalıcı bir eyeliner elde etmiş oluyorum.

     Toparlarsam benim severek kullandığım, oldukça pratik bulduğum bir ürün. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! Sevgiler...