30 Ocak 2014 Perşembe

Bourjois Bronzlaştırıcı Pudra

   

   Makyajda kontür, henüz çok keşfe çıkmadığım ve cesaret edemediğim bir konu. Kendime bronzluğu da pek yakıştırmadığımdan öyle deli gibi bronzer kullanmıyorum. Ancak azıcık(!) tombik yanaklarım olduğundan elmacık kemiklerimin altına hafif gölgelendirme yapmanın suratımı biraz daha ince ve kemikli gösterdiğini düşünüyorum. Bu yüzden de bronzer günlük makyajımın vazgeçilmez parçası olmasa da, olması iyi olur dediğim bi makyaj ürünü. Yakın zamana kadar kullandığım Catrice bronzer'ım yolculuk esnasında paramparça olunca, ben de Bourjois'nın bronzerını indirimde 10 levaya bulunca kaptım. Bir süredir de kullanıyorum artık yorumlamanın vaktidir :)


       Çok hoş karton, magnetli bir paketi var. Magnetli kapağı açtığımızda karşımıza adeta bir çikolata kalıbı çıkıyor :) Kokusu da çikolatamsı vanilyamsı bir koku. Süper!
       Renginin açık tenlilelere uygun olduğunu düşünüyorum. Turuncu değil. Çamur gibi değil. Ama daha koyu tenlilerde muhtemelen halk arasında "ee bu hiç belli olmuyo" diye tabir ettiğimiz sorun yaşanabilir :D
       Paketteyken baktığımda miniminnacık parıltılar görüyorum ama yüzümde parıltı filan olmuyo neyse ki! Gölgelendirme yapmaya çalıştığım yere sim sürmek pek mantıklı olmazdı sanırsam.
       Hani bazı hatunlar baya belirgin bir bronz görüntü sever, öyle makyaj yapar. Bu ürünün onları mutlu edeceğini sanmıyorum. Öyle deli bir pigmentasyonu yok çünkü. Hafif renk veriyor. Bu da benim gibi belli belirsiz gölge isteyenlerin işine gelir bence ;)
       Yapısını birazcık tebeşirimsi buldum daha yumuşak olsa uygulamayı kolaylaştırırdı sanki ama ben real techniques core collection serisinden kontür fırçasıyla istediğim sonucu elde ediyorum.
       Genel olarak işimi gören sevdiğim bir ürün oldu. Doğru beklentilerle alınırsa severek kullanılacak bir ürün bence. SEVGİLER!..