13 Haziran 2013 Perşembe

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR LIPSTICK

     Ben daha önce hiç Max Factor ürünü kullanmadım. Neden bilmiyorum ama Max Factor yerine elim hep Maybelline veya Loreal'e gider. Ama geçtiğimiz haftalarda indirim vardı bazı ürünlerinde. Colour Elixir adlı rujunun da komik sayılabilecek bir fiyata olduğunu görünce denemek istemiştim. İyi ki de istemişim hatta şuan başka renklerinden de almadığıma pişmanım.





Yapısı o kadar güzel o kadar kremsi ki an-la-ta-mam! Ben cildim olsun, saçım olsun, dudağım olsun her konuda nemsizlikten muzdarip olduğumdan böyle nem veren bir ürünle karşılaştığımda çok bir memnun oluyorum. Bendeki renginin adı burnt caramel 745. Çok hoş bir karamel-nude tonu. Ama hafif kahveye çalan renklerden hoşlanmayanlara pek hitap etmez sanıyorum. Ama şöyle de bir gerçek var ki bu rujun tüm renk seçenekleri daha soluk daha doğal tonlarda. Yani canlı, parlak renkler arayanlar memnun kalmayabilir.                        






     Çok önemli bir detay değil belki ama ambalajı da çok şık duruyor bence. Loreal'in lip staininki gibi altın rengi hoş bir ambalaj yapmışlar.( Loreal lipstain yazısını okumak için tık tık:) )      Ben de bu başarılı deneyimden sonra Max Factor ürünlerine bir şans vermeye karar verdim. Özellikle denemem gerektiğini düşündüğünüz bir ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgiler..















Fondöten yorumlarını okumak için tık:)