15 Şubat 2016 Pazartesi

Rimmel London Wake Me Up Concealer

   

      Rimmel London'ın Wake me Up serisi cildi daha aydınlık, dinç ve canlı göstermeyi hedefliyor. Aynı serinin fondöten yazısı  şurada yazmıştım. Kapatıcısını da epey bir süredir kullanıyorum. Bitirmek üzereyken artık yazısınız yazmanın vaktidir diye düşünüyorum.



       Çok ince yapılı bir kapatıcı olması dolayısıyla ben kullanımını seviyorum. Çok rahat dağıtılıyor. Aydınlık verme konusunda gerçekten başarılı. Ben göz altıma v şeklinde alnımın ortasına, elmacık kemiklerimin yüksek kısımlarına ve çeneme uyguluyorum.

       Kapatıcılığı hafif. Sorunlu göz altları için yeterli olmayacaktır ben de uykusuz olduğum zamanlarda önce daha somon rengi bir kapatıcıyla morluğu nötrleyip daha sonra bunu aydınlatması amacıyla uyguluyorum.

      Göz altı çizgilerine dolma sorunu çok cidde değilse de hafiften var. Pudrayla sabitlemek gerekiyor. Ben bunun için Make up Forever Hd pudrayı kullanıyorum.

       Benim için en olumlu yanı göz altlarımda herhangi bir kurumaya sebep olmayışı. Zira göz altı kapatıcılarında en sinir olduğum durum o pudramsı kuru görüntü.

       Açıkcası Maybelline Age Rewind ya da Fit Me'i bulamadığımdan bunu kullanıyorum ve favorim olduğunu söyleyemem. Ama işimi görüyor dolayısıyla memnunum. Ülkemizde ulaşılabilir olan aydınlatma özelliği olan kapatıcılardan tavsiyeleriniz varsa pek makbule geçer. Tekrar alabilirim de ama muhtemelen blogger merakım beni yeni bir ürün demeye iter :)