11 Şubat 2016 Perşembe

Rival De Loop Young Eyeliner

 

             Uzun süredir Rival de Loop ürünlerinden denemek istiyordum. Bloglarda uygun fiyatlarına rağmen başarılı ürünleri olduğunu okuyorum bol bol. Fakat cehaletimden gidip Rival de Loop Young serisinden almışım :) Mazur görünüz.
     




             Hakkında hiçbir fikrim olmayan bu diplinerı tamamen 4-5 liralık fiyatıyla bende merak uyandırdığından denemek istedim. Ben aslında kalem formundaki eyelinerlarla daha rahat ediyorum. Ama bunun da sert keçe ucu beni çok zorlamadı. Hareketli fırça aplikatörü olanlarla hiç anlaşamıyorum. Tabi keçe ucun kısa ve hafif enli oluşu çok ince bir çizgi çekmeyi zorlaştırıyor onu da belirtmeliyim.






          Ben ürünü yeterince siyah buldum. Tek seferde rengini veriyor. Kuruyunca da mat bir görüntü alıyor. Ben kalıcılığını da oldukça başarılı buldum gün boyunca yerinden oynamadı. En sıkıntılı göz kenarlarında bile silinme olmadı.




         Fiyatını düşünürsem performansını gayet başarılı bulduğum bir ürün oldu. İhtiyaç halinde tekrar alabilirim gayet sevdim. Markanın başka ürünlerini de denemek isterim. Deneyip memnun kaldığınız ürünleri tavsiye ederseniz beni mutlu edersiniz!

14 Şubata kadar devam edecek çekilişime katılmak için tık
Yeni bloglar keşfetmek ve kendi blogunuzun keşfedilmesini sağlamak istiyorsanız buyurunuz!
Blogumda konuk yazar olmak isterseniz iletişim sayfasındaki mail adresimden ya da instagramdan bana ulaşabilirsiniz. SEVGİLER!...