7 Eylül 2014 Pazar

Benefit- How To Look The Best at Everything

   Bloglarda görüp görüp ağzımı sulandıran Benefit ürünlerini deneme şansım olmamıştı. How to look at best at everything adlı bu paleti görünce, birden fazla ürünü deneme şansı elde edeceğim için hemen yapıştım.



        Çok sevimli kitap görüntülü bir ambalajı var. Üst kapağında hangi ürünün nasıl kullanılacağını tarif eden sayfaları açınca büyükçe bir ayna elde ediyorsunuz.





    7.5 ml porefessional makyaj bazı, 7 ml hello flawless fondöten, 2 farklı tonda 1,5 g boi-ing kapatıcı ve 4g hello flawless pudra ve pudra için aplikatör iceriyor.


       Light ve medium olmak üzere 2 seçenek vardı ben light olanı aldım. Ama renklerin yeterince açık olmadığıni belirtmeliyim. Şuan hafif yanmış olduğumdan idare edebiliyorum ama normal ten rengime pek uygun değil.


       Porefessional adlı makyaj bazıyla ilgili çok bişi söylememe gerek yok sanırim. O kadar konuşuldu ki! Ben de çok beğendim. Gözeneklerin görüntüsünü hafifletmesini oldukça başarılı buldum.


        Hello flawless fondöten yağ içermemesi, 25spf bulundurması dolayısıyla bu yaz çok işimi gördü. Hafif yapısı, uygulamayı kolaylaştırıyor ve rahatsız bir his bırakmıyor. Kapatıcılık konusunda pek tatmin edici değil ( benim cildim çok sorunlu) ki öyle bi iddiası da yok zaten. Kalıcılığı da fena sayılmaz. Tabi sıcak izmir günlerinde herhangi bir fondötenin pudrasız pek şansı yok. Memnun kaldım ama tam boyunu almam çünkü daha uygun fiyatlı daha yüksek performanslı fondötenler var. :)


        Boi-ing adlı krem kapatıcının koyu olanı cidden çok koyu olduğundan anca açıkla karıştırıp kullanabiliyorum. Böyle parmağımı daldırıp yüzüme uygulamak pek hijyenik değil. O yüzden daha çok gözaltıma kullanıyorum. Kapatıcılığı çok muhteşem olmasa da iş görüyor. Yine tam boyunu almayı tercih edeceğim bir ürün olmasa da çok büyük bir şiķayetim yok.
        Hello flawless pudra bu palette en sevdiğim ürün oldu. Diğer herşeyin paletten çıkarılabilmesi mümkünken bunun sabit olması ise paletle ilgili tek büyük şikayetim. Ne mantıksız ama! dışarı çıkarken yanıma almak isteyeceğim en önemli şey pudra koca paleti mi taşıyım?! Alla Alla! Neyse pudranın çok hoş hafif bir yapısı var cakey denen görüntüye sebep olmuyor. Makyajı çok güzel sabitliyor.
Bu şirin paleti sevek kullanıyorum. Seyehatler için çok uygun. Kullanışlı, pratik ee daha ne olsun!? :) Sevgiler!..