7 Aralık 2013 Cumartesi

Real Techniques Stippling Brush

           Pixiwoo kardeşlerden Samantha Chapman'ın tasarımı olan Real Techniques fırçaları duymayan kalmamıştır artık. Her bir fırçaya bir servet ödemeden de kaliteli makyaj fırçaları kullanabiliyoruz artık Sam abla sağolsun!
           Ben de nasıl bulsam nerden alsam derken your face, my canvas adlı blogda Cloud 10 Beauty adlı  siteden sipariş verilebildiğini okumuştum. Core collection adlı seti ordan sipariş ettim ve sorunsuz elime  ulaştı. O gün bugündür de fondöten fırçası olarak setin içindeki buffing brush'ı kullanıyorum zevkle!
          Sonra birkaç ay önce Sofya'da rastgele bir kozmetik mağazasına girdiğimde çok hoş bir sürprizle karşılaştım. Real Techniques fırçalar! Stippling fırçasını da o zaman edindim. Aslında benim gözüm uzun zamandır Mac'in 187 numaralı stippling fırçasındaydı ama bir türlü bütçe ayıramamıştım ona. Real Techniques'in stippling fırçası da aynı işlevi görebilir diye düşündüysem de pek öyle olmadı... Fondöten uygulaması beni pek tatmin etmedi malesef. Hem çok zaman alıyor, hem daha çok ürün kullanmama sebep oluyor hem de kapatıcılığı Buffing fırçaya göre çok yetersiz kalıyor.
         Fondöten konusunda hayal kırıklığı yaşamama rağmen, bu fırçayı aldığıma memnun değilim diyemeyeceğim çünkü çok önemli bir derdime deva oldu. Allık! Malesef bu konuda elimin ayarı hiç iyi değil. Hiç aynı yoğunlukta uygulamayı beceremiyordum. Eşitliyim derken fazla yoğun oluyordu. Bu seferde palyaço gibi dolaşmıyım diye yoğunluğunu azaltmaya çalışıyordum filan filan.. Bir allık sürmek böylesine zor olmamalı a dostlar! Neyse konunun özüne dönersem bu stippling fırça allık uygulama konusunda cidden çok iyi. Tam doğru miktarda ürün alıyor ve çok doğal bi şekilde dağıtıyor cildime. Burdan, İngiltere'den Samanthagillere kokulu öpücük gönderiyorum sağolsun varolsun!
        Real Techniques fırçaları keşif isteğim bitmiş değil, ilk hedefim çekilişe de koymuş olduğum expert face brush. Kazanan için alırken kendim için de alacağım bir tane :) Bu arada çekilişi katılmak isterseniz tık tık
        Bana tavsiye ettiğiniz, muhakkak almalısın dediğiniz başka bir real techniques fırçası varsa yorum bırakırsanız minnettar kalırım:) SEVGİLER!..