22 Mart 2016 Salı

Maybelline The Falsies Push Up Drama

       Bu rimelle bir kez daha rimellerin kişiden kişeye nasıl fark ettiğini gördüm. Tamam insanların zevkleri beklentileri farklıdır ama esas şaşırdığım galiba kirpik yapısından mıdır nedir aynı ürün herkeste farklı etki yaratabiliyor. Bu ürün için spektrumun 2 farklı ucunda da o kadar çeşitli yorum okudum ki! Bayılanlar ölenler bitenler, nefret edenler nasıl böyle bir ürün yapılmış diyenler... Ben de merakıma dayanamayıp denemek istedim.

      Ürünün ambalajı çok şirin olmuş hakkında hiçbir şey duymayan birine bile ilgi çekici gelebilir. A bu neymiş ki dedirtiyor. Maybelline'in diğer rimellerinden farklı olması hoş bir değişiklik olmuş.





     Plastik kısa dikenli orta büyüklükte bir fırçası var.  Kirpikleri çok çok iyi kavradığını söyleyemem. Biraz uğraşıp taramak gerekiyor kirpikleri.





     Gelelim formülüneee. Oldukça ıslak olduğunu hemen baştan belirteyim. Ben normalde ıslak yapılı rimelleri çok sevmiyorum. Ama bunun ıslaklığı mesela bir Loreal Telescopic gibi hafif yapıda bir ıslaklık değil. Yanı yapısı bir tık daha kalın daha çok ürün fırçaya geliyor ve dolayısıyla daha çok ürün kirpiklere geçiyor. Bu noktada da bir çok insanın nefret ettiği kirpikleri yapıştırma olayı sahneye çıkıyor! Ben beni rahatsız edecek ölçüde bir yapışma sorunu yaşamadım. Ama şu gerçeği itiraf etmeliyiz ki hacimli, dramatik kirpikler vaad eden rimellerin bir miktar topaklanma yapması kaçınılmaz.

   Sevgili makyajlailgili beni uyarmıştı zaten 2. katı deneme diye. Uyardığı kadar var sonuç fecaat olabiliyor. Ama ilk katta elde ettiğim sonuçtan ben memnunum vallahi.

   Verdiği hacim hoşuma gidiyor. UzunluKla ilgili çok belirgin bir katkısını görmedim. Kirpikleri güzel kıvırıyor. Ama yoğun yapısı nedeniyle sanırım gün sonuna doğru sanırım ağırlıktan kirpiklerim biraz aşağı düşüyor.

   Deneyimimin bir çok kişiyle çeliştiği başka bir konuda dökülme ya da akma yapması mevzusu. Bayağı denedim, dikkat ettim öyle bir sıkıntı yaşamıyorum ben. O yönden de beni tatmin ettiğini söyleyebilirim yani.

Benim için ''oo yea hayatımın rimeli'' filan değil. Ama severek kullandığım bir ürün oldu.