21 Haziran 2013 Cuma

Günlük Makyajım

Aslında günlük maykyaj için kullandığım farklı ürünler var ama bu paylaşacaklarım son zamanlarda en çok kullandıklarım.



Baz olarak bioderma sebium pore refiner kullanıyorum. gözenek görüntüsüne kısmen katkısı var ama öyle aman aman da değil bir daha almam sanırım..




































Daha sonra bourjois healthy mix concealerla sivilcelerimi kapatmaya uğraşıyorum. Ama açıkcası günlük makyajımı çok yoğun yapmak istemediğim için bir kısım cilt kusurlarımın gözükmesini çok da sorun etmiyorum. Göz altım içinse maybelline instant anti-age the eraser eye kullanıyorum. bu da koyu halkaları tamamen yok eden bir ürün değil ama güzel aydınlık veriyor.




































Sonra real techniques buffin brush ya da sephora 45 numaralı fırçayla bourjois radiance reveal healthy mix fondöteni tüm yüzüme sürüyorum. Pompadan bir seferde gelen kadar ürün kullanıyorum. Yazısı için tık tık :)




































Daha sonra elmacık kemiklerimin altına biraz da alnıma real techniques contour brush'la catrice bronzer uyguluyorum. Bu bronzerın açık tenlilere çok uygun olduğunu düşünüyorum hiç turunculuk barındırmıyo gerçekten ama kalıcılığı pek de iyi değil açıkcası.



































Sonra yine aynı fırçayla elmacık kemiklerimin hemen üstünden geriye doğru wetn wild allığı sürüyorum hafifçe
























Sonraa sıra geliyor göz makyajıma fotoğrafını çekmeyi unutmuşum ama elf'in far bazını kullanıyorum. Daha sonra bazen sadece maybelline color tattoos kullanıyorum. Bu aralar en çok kullandığım rengi ise 65-pink gold. Bazen de urban decay naked paleti kullanıyorum. gölgelendirme filan yapmaya çalışıyorum o gün nasıl hissettiğime bağlı olarak:)
































Sonra da gözümün bazen üzerine bazen altına siyah kalem çekiyorum. Bunun içinse rimmel scandal eyes kullanıyorum. Bu kalemi gözümüm üzerine eyeliner olarak kullandığım günlerde gözümün altına bourjois'nın altın rengi bir kalemini uyguluyorum. Maybelline Rocket Volume maskarayla da göz makyajımı bitiriyorum


               





























 En son da Avene'in thermal suyunu yüzüme sıkıp kurumasını bekledikten sonra Make Up Forever HD pudrayı Essence'in pudra fırçasıyla hafifçe uyguluyorum





               



  Ten makyajı için kullandığım fırçalar










     






      Göz için kullandığım fırçalar (elf ve urban decay)





























































Makyajla neyin ne kadar değiştiğini gösterebilmek için bir de makyajsız halimi fotoğraflamak istedim buyurunuz:D




















Çekilişime katılıp hediyeler kazanmak isterseniz buyurunuz tık
Beni takip edip, yeni yazılarımı da okumak istiyorsanız sağ taraftaki eiffel kulesi resmi olan bloglovin logosuna tıklayınız... sevgiler!..