1 Temmuz 2013 Pazartesi

doğum günü yazısı:))

Selamlaar ben bugün 23'ü doldurdumm!:) Sabahtan beri bugün beni doğum günüüm diye söylenerek dolaşıyorum bloga da yazmasam olmazdı:) 23. yaşım nasıl geçsin istiyorum diye bir istek listesi yapmak istiyorum. Sonra da dönüp bakacağım ne kadarını başarabilmişim diye. Bu listenin güzellikle ilgili olan bazı maddelerini de sizle paylaşmak istedim..


  1. Zayıflamaya başladım ama daha vermem gereken çok kilo var... Önümüzdeki sene doğum günümde 34 ya da 36 beden elbise giymek istiyorum.
  2. Cildimde gelişmeler var ama artık bitsin bu sivilceler istiyorum.
  3. Saçlarım eskisine göre daha iyi durumda ama hala biraz bakımsız gözüküyor. Saç bakımıma daha çok özen gösterip canlı ve parlak saçlara sahip olmak istiyorum. Bu konuda ürün tavsiyelerinize muhtacım:(
  4. Make up forever mat velvet fondöten ve full cover concealer istiyorum. Bulgaristan'a daha yeni geldi make up forever ürünleri Sephorada denedim vee aşık oldumm Allahıım o fondöteni almalıyım:)
  5. The Balm Bulgaristan'da yok o yüzden Türkiye'e gittiğimde The Balm ürünlerinden denemek istiyorum.
  6. MAC 187 ve 217 fırçalarını istiyorum
  7. Sleak'in contour kit, blush kit vs ürünlerinden denemek istiyorum
  8. Bol bol çanta ve ayakkabım olsun istiyorum:)
Yeni yaşımda yapmak istediğim güzellikle ilintili kararlar bunlar! ya da ilk etapta aklıma gelenler bunlar diyeyim:) Bahsettiğim ürünlerle ilgili tecrübelelerinizi paylaşmak isterseniz beni çok mutlu edersiniz. SEVGİLERR!..

15 TEMMUZA KADAR DEVAM ETMEKTE OLAN ÇEKİLİŞİME KATILIP HEDİYELER KAZANMAK İSTET MİSİNİZ? BUYURUN BURDAN