6 Temmuz 2013 Cumartesi

ELF 100'lü far paleti

         Göz makyajı yapmayı öğrenmeyi kafama taktığım dönemlerde bu far paletini Amerika'dan gelen bir arkadaşım hediye getirmişti. O zaman için pek becerememiştim smokey eye olayını o yüzden bi süre kenarda bekledi bu palet. Ancak daha sonra urban decay naked paletini aldım( yazısını okumak için tık tık) biraz daha becerebilmeye başlayınca göz makyajlarını. Bu fara da elim sıkça uzanır oldu. İnsanın elinin altında 100 farklı renk barındıran bir palet olması çok büyük avantaj hele renkli göz makyajları denemeyi seviyorsanız.
       Pigmentasyonları gayet başarılı. Renklerin tamamına yakını ışıltılı ama abartılı bir simsim durum yok. Göz altına biraz dökülme yapabiliyorlar o yüzden göz altına concealerı göz makyajını bitirdikten sonra uygulamak gerekiyor. Kalıcılıkları çok iyi değil ama far bazıyla kullanılırsa bütün günü kurtarabiliyorsunuz. Piyasada çok daha iyi farlar mevcut ama bu fiyata bu kadar çok renk çeşidi elde edebilmek de çok büyük avantaj diye düşünüyorum. Hele ki farlarla oynamayı sevenlerdenseniz:)
      Elf ürünleri online sipariş veriliyor Avrupa'a gönderim yapan İngiltere sitesinin adresi:  http://eyeslipsface.co.uk/ . Bu paletin fiyatı 15 euro farklı renk seçenekleri var sitede şuanda da ücretsiz gönderim kodları vermişler. Sipariş vermeyi düşünürseniz discover our offers'a tıklamayı unutmayın derim her zaman bir promosyonları oluyor çünkü..
     Diğer Elf ürünleri yazılarımı okumak isterseniz:
     Elf faz bazı
     elf fondöten

       Benim paletin pisliğinin kusuruna bakmayın lütfen. Bir de birkaç ke düşürdüm bazrı renklerim kırıldı:(



15 temmuza kadar devam eden çekilişime katılmak ister misiniz? tıktıkk