11 Haziran 2013 Salı

loreal caresse wet shine lip stain

     Lip stain konsepti son zamanlarda epeyce popülerleşti. Dudak boyası olarak tercüme edebileceğim bu ürünler dudağın rengini değiştirerek diğer rujlara göre daha uzun süreli kullanım sağlıyor. Ama piyasadaki lip stainlerin çoğunluğu mat görünümlü ve malesef dudağı bir miktar kurutuyorlar... O yüzden loreal'in wet shin lip stainini gördüğümde pek çok kişi gibi ben de heyecanla denemek istedim. YSL'in de aynı nitelikte bir ürünü var aslında ama duygusal(!) sebeplerden o herkese hitap etmediğinden Loreal'inki yoğun ilgi gördü.
      Öncelikle şunu söylemeliyim  ıslak görünümlü dudaklardan hoşlanmıyorsanız bu üründen de hoşlanmayacaksınız. Dudak parlatıcısı kullanmayı seviyor ve parlatıcım daha uzun dayansın istiyorsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.
      Dudağa ilk tuygulandığında hafif bir karıncalanma hissi yaratıyor ama çok kısa bir süre için. Sonrasındaysa yapış yapış değil ve gayet hafif. Yani bütün gün dudağımda birşey var rahatsızlığıyla dolaşmıyorsunuz.
      Ben almaya karar vermeden önce yorumlarını okumuştum ve ne beklemem gerektiğini biliyordum o yüzden hayal kırıklığı yaşamadım. Ama en çok hayal kırıklığı yaşatan sebebin renkleriyle ilgili olduğunu biliyorum. Ambalajın (ki ambalajına bayıldım) bir kısmından ürünün kendi rengi gözüküyor ve doğal olarak o renge bakarak seçim yapıyorsunuz ama eve gelip dudağınızda denediğinizde bambaşka bir renk! Özellikle açık renklerini alanlar çok şikayetçi bu durumdan renkler kendini hiç göstermiyor çünkü. Benim aldığım renk 200 princess. Dışarıdan parlak mercan görünüyor ama dudakta turuncu alt tonlu kırmızımsı bir renk çıkıyor. Ben rengi çok sevdiğim için aaaa niye farklı ama buuu demedim açıkcası:D
      Çok yoğun bir pigmentasyonu olmadığı için bir kat sürüyorum kurumasını bekleyip ikinci bir kat sürüyorum. Bu şekilde uyguladığımda verdiği renkten gayet memnunum. İdeal görüntü için tek yöne uygulanması önemliymiş. Bu sıvı yapıdaki dudak ürünlerini ben çok da düzgün uygulayamıyorum açıkcası ama beni idare ediyor:)
       Gelelim kalıcılığınaaa işte o konuda kesinlikle çok çok mutluyum diyebilirim. Birşey yemeden 6 saat kaldığı oldu ve ilk saatlerdeki kadar parlak olmasa da bozulmadan kaldı dudağımda cidden etkilendim. Bugün de saat tutarak ve yemek yiyerek denedim bloga yazmak için sonuçlarını. yemek yedikten sonra homojenliğini kaybediyor tazelenirse daha güzel durur ama yinede diğer rujlarla kıyaslandığında çok çok iyi. İlk sürdüğümde ve 4 saat sonra yemek yedikten ve su içtikten sonra fotoğrafladım. Fotoğraf kalitesi çok iyi olmasa da aşağıda paylaşıyorum fotoğrafları bir fikir vermesi açısından.



                                                          Bu sabah ilk sürdüğümde


                                                   Bu 4 saat sonra (yemek yemiş halim)