26 Ocak 2014 Pazar

Rimmel Moisture Renew Ruj

      Bloglarda Rimmel'in bu mor ambalajlı rujları hakkında yazılar okumuştum denemek de istiyordum . Türkiye'deyken de swatch yapma fırsatı bulmuş aşık olmama rağmen o gün alamamıştım. Bulgaristan'a döndükten sonra hemen bir tane kaptım. Ama aklıma da yazdım fırsat buldukça başka renklerinden de alacağım diye. Birkaç gün önce de ikinci rengini alıp onu da zevkle kullanınca artık yazısını yazayım dedim.

      Çok çok hafif kremsi bir yapısı var. Yanılmıyorsam hiç bu kadar yumuşacık , uygularken adeta kayıp giden bir ruj görmedim daha önce. Zaten dudaklara nem vermesi niyetiyle tasarlanmış bir formül vaadini de başarıyla yerine getiriyor. Kış günlerinde dudaklar nem sorunu yaşadığı için, yazın ağır rujlar rahatsız edeceği için yaz kış dertlere deva :)

      Pigmentasyonu gayet başarılı. Tek katta istediğiniz rengi elde edebiliyorsunuz.
      Kalıcılık iddiası olan bir ruj değil. Zaten gerçekçi olalım hem bu kadar hafif yapı hem kalıcılık bir arada olmuyor. Ama birşey yiyip içene kadar da idare ediyor. Ki uygulaması çok kolay olduğu için gün içinde tazelemek çok da sorun yaratmıyor.

      Azıcık çizgilere dolma durumu olabiliyor benim pek hoşlanmadığım tek özelliği bu oldu :/
      Hafif ıslak gibi duran, ışıltılı bir duruşu var ama sim, parıltı vs içermiyor.

      Bendeki renkler: 705 numaralı lets get naked adlı bir  pembe-nude ve 180 numaralı vintage pink adlı mor alt tonlu bir pembe. Ben aslında açıkcası koyu renk rujları daha çok seviyorum. Rimmel standındayken de öyle bir renk almamak için kendimi zor tuttum :) Çünkü bu açık tonlar hem okul için vs. daha kullanışlı oluyor hem de bu kadar kremsi yapısı olan rujlarda koyu renklerde bulaşma, dağılma sorunu daha sık oluyor.


     Benim kullanıp kullanabileceğim en nude bu olur sanırım :) Şimdiye kadar kendime yakıştırabildiğim, severek kullandığım tek açık renk "Let's get naked" oldu



           Vintage pink daha benlik bir renk. Aldığım günden beri hep onu kullanmak istiyor canım.

Bu ruj Türkiye'de Watsons mağazalarında yanlış hatırlamıyorsam 15-16 Tl, Bulgaristan'da ise Lilly'lerde 9-10 lv. çok severek kullandığım her gün gidip yeni bir rengini almak istediğim bir ruj oldu. Rimmel standına uğradığınızda bir swatch yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.


Diğer dudak ürünleri yazılarımı okumak için:
bourjois color boost
rimmel kate moss
revlon just bitten kissable balm stain
max factor color elixir
loreal caresse wet shine
the balm ruj
maybelline color sensational

dudak bakımı rutinimi okumak için tık tık