4 Şubat 2016 Perşembe

Golden Rose Quick Dry Top Coat

           Bilmiyorum bendeki sıkıntı ne ama oje sürdüğümde kuruması çok zaman alıyor. Ben de çok sabırlı olamadığımdan sonuç ya ojeyi çıkarıp yeni baştan sürmek oluyor ya da daha kötüsü sabah uyandığımda ojeyle filan uğraşacak vaktim yokken yastık izli tırnaklarla uyanıyorum. Ama ne mutlu ki birilerinin aklına geldi de son yıllarda ojenin çabuk kurumasını sağlayacak ürünler geliştirmeye çalışıyorlar. Ama malesef hepsi çok başarılı değil.
         


          Bugün bahsedeceğim Golden Rose'un quick dry top coatunu bir arkadaşımın tavsiyesiyle denemeye karar vermiştim ve gerçekten benim şimdiye kadar kullandıklarım içinde en iyisi.

          Ojeyi sürdükten sonra 1 dakika bekleyip top coatu öyle uyguluyorum. Yaklaşık 1-1.5 dakika sonra ojem tamamen kurumuş oluyor. Siz de ''amaan şimdi kim oje sürüp 5 saat kurumasını bekleyecek yaa'' diyenlerdenseniz şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçekten etkili.

         Golden Rosu'un bazı ojelerinde kullandığı maxi boy fırçayı görüyoruz bu üründe de ki bence çok doğru bir karar olmuş işlemi daha da kolaylaştırıyor.

         Ben ojenin renginde herhangi bir değişikliğe sebep olduğunu farketmedim bunun yanında verdiği parlaklıktan son derece memnunum. Daha önce kullanıp eh işimi görüyor dediğim Flormar'ın sprey kurutucusuyla kıyasladığımda Golden Rose'unkini çok daha başarılı buldum. Elimdeki artık bitmek üzere. Yenisini almayı kesinlikle düşünüyorum ama  bu tarz başka ürün tavsiyeniz varsa duymak beni mutlu eder. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Sevgiler!