10 Şubat 2016 Çarşamba

Bütün Kızlar Toplandık- Blogger Keşif Etkinliği

   Merhabalaaar bu aralar blogger keşif etkinlikleri görüyorum keyifle katılıyorum da! Katıldıklarımdan bazıları Ceyda DIY , Makyajlailgili , Heybemdeki Huzur . Bu etkinliklerin yeni bloglar tanıma açısından, takipçi sayımızı arttırmak açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Yalnız gözlediğim şöyle bir problem var herkes yorumunu bırakıp çıkıyor diğer bloglara göz atmıyor. O yüzden aklıma bir fikir geldi listeyi oluştururken şöyle bir yol izleyelim diyorum.

  •  İlk adım olarak takip etmiyorsanız beni takip edebilirsiniz :)
  •  Daha sonra listemizden ilginizi çeken en az 3 kişiyı blogu takip edelim. (ilk katılımcılar  yukarıda linklerini  verdiğim blogları takip edebilir)
  •  Son olarak da kimleri takip ettiğinizi de belirterek, linkinizi içeren bir yorum bırakırsanız ben de listeyi  oluştururum.
    Bazılarının ohoo çok uğraştırıcı dediğini duyar gibiyim ama şöyle düşünün normal şartlar altında herkes aynı mantıkla diğer isimlere bakmadan yorum bırakıp giderse sizin blogunuzu gören bir tek ben olurum ama sizin takip ettiğiniz 3 kişi de sizin blogunuzla ilgilenebilir ve daha sonra katılacak bir başka kişinin takip ettiği 3 blogdan biri de siz olabilirsiniz. Bu yolla gerçekten daha geniş bir ağ oluşturabileceğimizi düşünüyorum. Ne dersiniz ? ;)
 
       MEVCUT LİSTE (seç beğen al en az 3 kişi ekle:))