26 Haziran 2013 Çarşamba

e.l.f eyelid primer

     Dünyada bir makyaj bazı furyası almış gidiyor bir süredir. Elbette bu konuda bilgili pek çok kişi uzun zamandır kullanıyordur ama benim gibi acemi makyaj severler yeni keşfetti bu konsepti. Ten makyajından önce baz kullanımını çok şart bulmasam da far bazı günlük makyajımın vazgeçilmez parçası oldu. Çünkü sabah özene bezene göz makyajı yapıp birkaç saat sonra aynaya baktığımda göz kapağı çizgime yerleşmiş , rengi uçmuş bir farla karşılaşmak çok sinir bozucu.
     Benim ilk far bazım urban decay'in naked paletinin yanında gelen eyeshadow primer potiondı. İyisiyle başladım yani denemeye:) Yalnız bu ürün epey küçük olduğundan okula giderken filan hergün kullanırsam kısa sürede biteceğini farkettim ve benim zavallı öğrenci bütçem sık sık bu ürünü almayı kaldıramayacağından hakkında olumlu yorumlar okuduğum e.l.f eyelid primerı denemek istedim. Kendisi süperrr ucuz olduğundan çok cazip bir seçenekti valla:).( 1.5 pound )
    Elf ürünleri online sipariş verilebiliyor. Avrupadakiler için İngiltere sitesi mevcut göz atmak isterseniz buyurunuz tık tık
    Bu ürün piyasadaki en iyi far bazı değil elbette baktığınızda farın rengini vurgulama konusunda primer potion kadar başaralı olmadığı çok net ama benim kullanma amacım göz makyajımın kalıcılığını arttırmak olduğundan beni oldukça memnun ettiğini söyleyebilirim. Okula gidiyorum ve bütün gün  farımda çizgilere dolma, dağılma vs. olmuyor. Yani daha uygun fiyatlı bir alternatif arıyorsanız kesinlikle değerlendilebilir bir ürün bence... Bu arada bu aralar The Balm'ın put a lid on adlı primerı ile ilgili çokça olumlu yorum okudum. Bulgaristan'da The Balm olmadığı için denemedim ama o da uygun fiyatlı bir alternatif ve çok çok başarılı olduğu söyleniyor. O yüzden Türkiye'e döndüğümde almayı düşünüyorum deneyenlere soruyorum tavsiye ediyor musunuz?

elf eyelid primer ile far












urban decay primer potion ile far










tek başına far








15 Temmuz'a kadar devam eden çekilişime katılıp Revlon ve wet'n wild'a ait hediyeler kazanmak ister misiniz? o zaman tıklayınız