5 Şubat 2016 Cuma

Blogda Çekiliş!- kapandı

      Merhabalar! Malumunuz ülkemizde makyaj organizerleri bulmak bir mesele! Belki bilenleriniz vardır ben instagramda çok işlevli ve şık organizerlar satan vpleksihome 'u yenilerde keşfettim. Sayfalarını incelemenizi şiddetle öneririm ben ürünlerini çok beğendim! Ve güzel haber! Kendileri bu çekilişin kazanına bir adet 10lu rujluk hediye ediyorlar. Ürün henüz elime ulaşmadığından, ve ulaştığında da paketini açmak istemediğimden paylaşacağım resmi onların sayfasından aldım.




    Bunun yanında da rujluğunuza koyacağınız yeni bir ruj da hediye etmek istedim :) Bu ruj hakkındaki yorumumu okumak için tık tık Son zamanlarda herkesin dilinde olan Pastel markasının daylong likit rujları serisinden efsane bir kırmızı rengi 09 numara sizin olacak.


    Çekilişime katılmak için tek zorunlu şartım sağdaki ''bu siteye katılın'' ı tıklayarak blogumu takip etmeniz. Takip işlemini gizli yaparsanız ben de göremem o yüzden açık yapmanız gerekiyor.

Çekilişi instagram, facebook, twitter gibi sosyal medya hesaplarınızdan duyurursanız, her bir paylaşım için +1 hak, blogunuzda paylaşırsanız +2 hak kazanabilirsiniz.

Eğer paylaşım yaptıysanız onun linkiyle ve size ulaşabilmem için mail adresinizle birlikte yorum bıraktığınızda çekilişe katılmış olacaksınız. Çekiliş sonucunu 14 Şubat sevgililer gününde açıklayacağım.