29 Ocak 2016 Cuma

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

      Malumunuz bu makyaj temizleme suyu furyası Bioderma H20 ile başlamıştı hala onun kullandıklarım içinde en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ancak dermokozmetik ve kozmetik birçok diğer markanın ürettiği muadiller arasında Bioderma'a en yakın bulduğum ve hatta uygun fiyatı sayesinde benim için Biodermadan bi tık öne geçen ürün Garnier'in kusursuz makyaj temizleme suyu oldu.
   


     Yüz makyajımı temizleme performansından son derece memnunum. Göz makyajında da fena değil diyebilirim ama ben çok sık suya dayanıklı ürün kullandığım için göz için ayrı bir temizleyiciye ihtiyaç duyuyorum.




    Yüzümde yanma, kızarıklık gibi herhangi bir soruna sebep olmuyor. Cildimi kurutmuyor ya da yağlı bir his bırakmıyor. Daha da önemlisi gözüm için kullandığımda gözlerimde yanma yapmıyor.

     400 ml lik bereketli bir ürün. Uzun süre idare ediyor beni. Hele ki indirim zamanlarında yakalandığında çok uygun fiyata oldukça kullanışlı bir ürün almak adına mantıklı bir seçim olduğunu düşünüyorum. Severek kullanıyorum. Elimdeki 2. şişe tekrar da almayı düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)