28 Mart 2016 Pazartesi

Seyehat Makyaj Çantamda Ne Var?

     Bu yazımda yapacağım kısa haftasonu gezim için yanıma hangi makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerini aldığımı paylaşmak istedim. Tatlış bir makyaj çantası kullansam görseller açısından daha iyi olurmuş ama bu kullandığım çanta hem çok yer kaplamaması hem çok şey alması dolayısıyla bu tür zamanlarda kullandığım çanta. Ben de olduğu haliyele fotoğraflamak istedim.





Cilt makyajım için: 
 Uzun süredir aradığım artık kaybettiğime ikna olduğum anda annemin bulduğu Loreal Infallible fondöten. Kalıcılığına gerçekten güvendiğim için ne kadar uzun süre dışarda geçirirsem geçiriyim beni yarı yolda bırakmayacağını bildiğim için tercihim oldu.
 Make up Forever'ın yeşil makyaj bazı hem küçük boy olsuğu için hem de cildimdeki pembelikleri nötrlemesi amacıyla çantada yerini buldu.
 Rimmel wake me up concealer ve Real techniques makyaj süngeri nereye gidersem benimleler zaten. Rimmel'in stay matte pudrasıyla ilişkimize 2. bir şans vermiştik bakalım bu seyehat bize iyi gelebilecek mi? :)



Göz makyajım için:
The Balm'ın Balmjovi adlı paletini hem farları için hem de allık ve aydınlatıcısı için aldım yanıma.
Yine The Balmdan put a lid on it far bazı da göz makyajı yapacağım zamanlar çin olmazsa olmaz. 
Eyeliner olarak Maybelline'in jel eyeliner ve ona ait fırçayı aldım. Bu ürün diğer eyelinerlara göre daha kolay uygulanıyor diye düşünüyorum. Eyeliner öncesi stres sendromundan kaçınmak için güzel bir alternatif.
Rimel olarak da bu aralar severek kullandığım Maybelline the falsies push up drama benimle birlikte.





      Ruj olarak bir kırmızı bir nude-msu bir de gül kurusu aldım. Hepsi de iyi kalıcılıkta ürünler Gezerken 500 defa ruj tazelemiyim diye :)



Fırçalarımı az ve öz tutmaya çalıştım.



            RT buffing fırça pudra için  
    Essence fırça allık için
                                           Eklips yelpaze fırça aydınlatıcı uygulamak için
Ecotools far fıçaları

Haftasonu için yanıma aldıklarım bunlardı. Sizin nereye gidersem gideyim yanımdan eksik etmem dediğiniz ürünler var mı? Varsa neler? Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sevgiler!..