5 Mart 2016 Cumartesi

Mim- yeni yıldan beklentilerim


         Aslında 2016'ın 3. ayını yarıladık sayılır nerdeyse ama havan topu mimlemişken hazır eğlenceli bir mim de bulmuşken yapmasam olmazdı :)

  • 2016 yılında daha çok yapmayı istediğin şeyler nelerdir
          Daha çok blog postu girmek, daha çok spor yapmak ve daha çok kitap okumak istiyorum. Şimdilik hepsi iyi gidiyor. Umarım yılın geri kalanında da artarak devam eder.

  • 2016 yulında daha az yapmak istediğin hatta bırakmak istediğin şeyler neler?
                   Erteleme alışkanlığım. Mesela şuanda kadınlar günü indirimi alışveriş yazısını          yayınlamayı planlıyordum ama fotoğraflarını çekmeyi ertelediğim için elimde bir yazı yok :(


  •  2016 yılında ziyaret etmek istediğin yerler nereler?
                    şirince'e ve efes'e gitmiştim ama çok zaman geçti tekrar gitmek istiyorum. İstanbul'da Ağvaya gitmek istiyorum. Yıl bitmeden bir yurtdışı gezisi yapmak istiyorum. Dahası olursa çok hoş olur :)


  •  2016 yılında başarmak istediğin şeyler neler?
                     Diploma denkliğimi alıp mesleğime başlayabilmek şuan için her şeyden önde geliyor benim için.


  •  2016 yılında öğrenmek istediğin yeni yetenekler neler?
                      Sofyadayken bir süre dans kursu maceram olmuştu. Türkiye'e geldiğimden beri bu konuda bir adım atamadım. Latin dansları öğrenmek istiyorum



  •    2016 yılında geliştirmek istediğin şeyler neler?

                       Aslında bu soruya upuzun bir listeyle cevap verebilirim. Ama şöyle ilk akla gelenlerden sayarsam bloğumu geliştirirsem, ders çalışma ve planlı olma kabiliyetlerimi de geliştirince yıl sonunda kendime kocaman bir aferin verebilirim sanırım.
  •    2016 yılında kaç kitap okumayı planlıyorsun          
                       Ben önceleri çok kiap okuyan biri olmama rağmen son birkaç yıldır internet bağımlılığı okuduğum kitap sayısını bayağı azaltmıştı. O yüzden sene başında göz korkutmayacak bir hedef koyayım diye düşünüp 12 olsun demiştim. Ama şuana kadar 4 bitti umarım en az 15le kapatabilirim seneyi.

  •   2016 yılında başlamak istediğin bir şeyler var mı? 
                      İşe başlamak istiyorum :) Dans kursuna başlamak istediğimden yukarıda bahsettim zaten bir de aslında yoga yapmaya çalışıyorum ufaktan ama daha bilinçli ve düzenli yoga yapmaya başlamak istiyorum.
  •  2016 yılı için ne kadar heyecanlısın, iyi şeyler olacağını düşünüyor musun? 
Yıla oldukça heyecanlı başladım ve hala da büyük umutlar besliyorum :) Her üniversiteden mezun olan genç gibi ben de sancılı bir süreçten geçiyorum. Her şey belirsiz. Hayatım hem çok kaotik gibi hem de sanki bomboş! Sene sonuna kadar bazı şeylerin biraz netlik kazanıp, önümü görebileceğimi ümit ediyorum

  •   2015 yılından farklı olmasını istediğiniz şeyler neler?
 
                     Kendim! :) 2015 çok abuk bir yıldı ya size de öyle gelmedi mi? Ama tabi 2015'de yaşadığım tek bir tanışma ve onun yaşamıma kattıkları her şeye değer o ayrı konu! :D


             Beklediğimden daha da zevkli oldu yazması. Ben de eğer yazmak isterlerse  anne güncesi , neşeli süs evim ve makyajlailgili i mimliyorum:) Sevgiler!