9 Ocak 2014 Perşembe

2014'ün İlk Ganimetleri :D

   
Yeni yıla girmeyi kendime bahane ettim ve bu aralar denemek istediğim bazı ürünleri aldım :) Sizle de paylaşmak istedim... Denedikçe yorum yazılarını da yazarım diye düşünüyorum.

  
Daha önce kullandığım Catrice bronzerım parça parça olduğu için bir bronzera ihtiyacım vardı. Bourjois'nın bu bronzerı da aklımdaki seçeneklerden biriydi. İndirimden 10 levaya bulunca atladım tabi :)


Hiç stick allık denememiştim. Essence'de makul fiyatlı bu allığı göründe denemenin vaktidir dedim.. 5 leva filandı sanırım.


Catrice markası daha fazla ürününü denemek istediğim fiyatına göre iyi kaliteli olduğunu duyduğum bir marka. Her ne kadar fotoğrafta bambaşka gözükse de harika bir mercan rengi olan bu allığı pek beğendim.


Rimmel'in Moisture Renew adlı serisinden bir ruju elime swatch yaptığım anda Tanrıııım dedim. Muhakkak almalıyım. Diğer ruj da lasting finish serisine ait. Onun yapısından ziyade rengini çok beğendiğim için aldım. Yazıları pek yakında! :D



Garnier'in bu primerına devamlı elim gidip, hep vazgeçiyordum . En son hakkında olumlu birşeyler duyunca bir arkadaşımdan deneyeyim dedim. Bunun da detaylı yazısını yazmak istiyorum ama şuana kadar kullandığım kadarıyla beni olumlu anlamda şaşırttı diyebiliyorum. Beklediğimin üstünde performans!



Maybelline'in meşhur fit me concealerı Türkiye'de olmadığı için o kadar çok insan bana sordu ki! Artık ben de denemeliyim dedim :)


Geleliiiim alışverişin en heyecanlı 2 ürününden birineee... Bende Real Techniques core collection var. Fondötenimi de buffing brushla uyguluyorum nicedir. Expert face brushla arasında çok fark olacağını düşünmediğimden şimdiye kadar amaaan expert face brush almalıyım diye bi acelem olmamıştı. Ne büyük yanılgı! Çekilişim için expert face brush hediye etmişken kendime de bir tane alıyım dedim.  
Ba-yıl-dım! 


Alışverişin son ürününü tanıtırken gerçekten heyecanlı olduğumu belirtmek isterim :) Hayatımın ilk Mac ürününü almış bulunmaktayım. Lütfen yuh! demeyiniz. Öğrenciyiz naapak :/