24 Nisan 2016 Pazar

haydi planlayalım-7

     Geçtiğimiz hafta çok enteresan geçti. O yüzden dekorasyonu önceden hazırladığım halde paln yapamadım. Ajandamın boynu bükük kaldı. Ama çok beğenmiştim o yüzden fotoğrafını paylaşmazsam içimde kalır









         Bu hafta stick to your plan blogundan indirdiğim haftalık sticker setini kullandım. Renkleri çok canlı, neşeli olduğu için bahar aylarına çok yakıştığını düşündüm. Üst sırayı yapılacaklar listesine ayırdım. Orta sırdaki kutular da hem dekoratif hem günün ana temasını anlatan stickerlar kullanmak istersem hoş bir taban sağlıyor. Onun altındaki küçük kutucuklar da blog ve instagram paylaşımlarımı takip etmek için. Bu arada instagramda beni takip etmek isterseniz hiç çekinmeyin :) İnstagram sayfamın adı ozgunsays . En altta boş bir alan bıraktım onu da yaptığım egzersizleri ya da ekstara başka birşey çıkarsa onu not almak için kullanırım diye düşünüyorum.
   







        İçtiğim su miktarını takip etmek için sol kenara yapıştırdığım sürahi stickerı çok hoşuma gitti bir de 5 değil 7 günlük olsaymış iyimiş ama olsun.
 


       Önümüzdeki hafta planlarımı takip edebilmek için böyle bir düzen hazırladım. Umarım beğenmişsinizdir. Nedir bu ajanda süsleme hikayesi, daha önceki haftalarda nasıl süsledim merak ediyorsanız, yukarıdaki kategorilerden planner başlığına göz atmak isteyebilirsiniz.