7 Mart 2016 Pazartesi

Kadınlar Günü İndirimi Alışverişi



           Aslında Dünya emekçi kadınlar gününün böyle ticari bir şeye dönüştürülmesi içimde bir yerleri rahatsız etse de zaten alacağım şeyleri indirimli almak da işime gelmiyor desem yalan!

          Alışverişimi Gratis ve Watsons'dan yaptım. Çok kapsamlı olmasa da işimi görecek faydalı bir alışveriş oldu benim için.





Rimmel London'ın Magnif'eyes adlı çüft taraflı krem farının 002 kissed by a rose gold rengini aldım.Yazıyı yazmayı geciktirince dayanamayıp denedim. İlk izlenimlerim çok olumlu oldu. Bir süre kullandıktan sonra detaylı yazısını yazarım. Elimdeki tonunun bir tarafı bronz diğer tarafı kahverengi kohl kajal kalem formunda. Sanırım kesinlikle diğer renk çeşitlerini de denemek isteyeceğim gibi duruyor.








Maybelline The Falsies Push up Drama rimel malum çok konuşuldu. Çok beğenenler de oldu tam bir hayal kırıklığı diyenler de. Ben aslında daha önce kullanıp emin olduğum bir rimel almayı planlıyordum. Çünkü şu sıralar elimde çok memnun olduğum bir rimel kalmadı. Ama merakıma yenik düştüm. Umarım pişman olmam








                 Loreal Skin Perfection nemlendirici de alışverişimde kullanmaya başladığım ürünlerden. Henüz hakkında bir kanıya varmak için erken ama beğendim gibi gibi. Bakalım...













Dirty Works Stop Puffy Eyes Perfecting Göz Kremi benim dirty works'den aldığım ilk ürün. İyi nemlendirecek bir göz kremine ihtiyacım vardı. Hakkında olumlu ya da olumsuz bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Bir denemek istedim bakalım beklentilerimi karşılayacak bir ürün olacak mı?






Eklips'in bu yelpaze fırçası aslında bayağıdır aklımdaydı. Ama Gratis' e girdiğimde almayı hep unutuyordum. Bu fırçayı aydınlatıcı uygulamak için kullanmayı planlıyorum. 






,Rimmel London Stay Matte pudrayı daha önce deneyip çok beğenememiştim ama cildim o dönem çok sorunluydu. Havalar ısınmaya başladıkça İzmir'in sıcak ve nemli günlerinde makyajımı nasıl yüzümde tutarım telaşı başladı hafiften. Çünkü normalde bayılarak kullandığım Make Up Forever Hd pudra bu iş için çok yeterli olamıyor. O yüzden çok sevilen bu matlaştırıcı pudraya bir şans daha vermek istedim.





Daha önce Revlon'un lip crayon formundaki just bitten kissable balm stain kullanıp çok da sevmiştim. Ama sanırım onların yerini yine aynı görüntüdeki colorburst ve matte balmlar almış. Ben de Sultry adındaki tonuna uzun zamandır gözümü dikmiştim. Sonunda aldım ve rengine ba-yıl-dım! Her gün bunu kullanmak istiyorum artık o derece. Balm Stainler kalıcılık konusunda bir tık daha başarılıydı ama matte balmı da ilk izlenim olarak çok beğendim.









Maybelline'in jel eyeliner'ı daha önce kullanıp sevdiğim bir üründü. O zaman yanlışlıkla gold-black almıştım istediğim gibi simsiyah değildi. Bir de bu sefer fırçasını iki yönlü yapmışlar. Bir tarafı keskin bir çizgi elde etmek için diğer tarafı ise dağıtıp daha yumuşak bir göz makyajı için. Yine bayağıdır almalıyım diye düşündüğüm bir üründü. Aldığıma mutluyum.












Son olark Gratis'in kasa arkası ürünlerinden bu el kremini 1 liraya aldım. Çantada taşımak açısından filan kolay olur diye düşünüyorum. 




Bu indirim dönemini de böyle bir alışverişle kapatmış bulunuyorum. Aslına bakarsanız aklımda daha niceleri kaldı artık bir dahaki seferlere! Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sevgiler!..