23 Ocak 2016 Cumartesi

Dove Pure Care Dry Oil Saç Maskesi

  Zaten kuru olan saçlarım bolca düzleştirici, maşaya maruz kalınca bir de boyalı olunca saç maskesi, krem gibi onarıcı ürün arayışım hiç sona ermiyor. Hele ki kış ayları saçlarım neeem neeem diye inlerken Dove'un bu dry oil serisi ilgimi çekti.




   Badem, Hindistan Cevizi, ve Afrika Macademia yağları içeren bu ürün saçlarımızı yumuşacık yapmayı ve ışıltı vermeyi vaad ediyor.




    En başta kokusuna bayıldım! Duştan çıktıktan sonra hem banyoda hem saçımda kalıyor kokusu çok hoş. Saçımı yıkadıktan sonra bolca bir miktarı, uçlara daha yoğun olmak üzere saçıma uyguluyorum. Talimatlarda 3-5 dk yazıyor ama ben oyalanabildiğim kadar oyalanıyorum. Zaten daha durularken saçımın yumuşadığını, karışıklığının çözüldüğünü farkediyorum. Boyalı saçlı olanlar bilir düzgün bir krem ya da maske kullanmazsanız duş sonrası saç tarama işlemi işkenceye dönüşebiliyor. Bu maske o açıdan oldukça rahatlatıcı. Saçımın genel durumunda da olumlu bir etkisi olduğunu söyleyebilirim.
 
     Kategorisinde kullandığın en en iyi ürün değil sanırım John Frieda'nın kırmızı serisinin maskesini daha çok beğenmiştim. Ama fiyatından, performansından oldukça memnun kaldım  serinin diğer ürünlerini de denemek için merak uyandırdı bende. Siz denemiş miydiniz? Hangisini en çok beğendiniz?