8 Eylül 2014 Pazartesi

MAC Casual Colours- lip&cheek colour

       Mac'in casual colours serisinden hem krem allık hem ruj olarak kullanılabilen bu ürünü, indirimden %50 indirimle almıştım. Açıkcası, uygun fiyatlı bir Mac ürünü buldum rengi de güzelmiş alıyım bari diye düşünerek alırken bu kadar kullanacağımı düşünmemiştim. Ama bu yaz elimden düşürmediğim bir ürün oldu.
       

     
             Bendeki rengin adı Hi Jinks! Çok hoş bir nar çiçeği rengi. Özellikle yanık tene çok yakışıyor.

   

Bu kadar kremsi yapıda bir ürünün dudakta daha nemlendirici olmasını beklerdim ama malesef biraz kurutucu buldum ve dudak kusurlarını belirginleştiriyor. O yüzden dudak nemlendiricisinin üzerine kullanıyorum. Dudaktaki kalıcılığı çok etkileyici değil. Ama allık olarak kalıcılığı oldukça başarılı. Renk allık olmak için çok korkutucu görünüyor olsa da iyi dağıtıldığında gayet doğal duruyor.


Zaten krem allığın yanaklara verdiği canlı, sağlıklı görüntüyü çok seviyorum. Bir de bu dudaklar ve yanaklara aynı ürün konseptini de pek sevdim. Acelem varken de bu sür çık rahatlığında ürün kolayıma geldi. Buna benzer başka ürünler bulursam da denemek isterim tavsiyeniz varsa beklerim. Yeni yazıda görüşmek üzere sevgiler!..