24 Şubat 2014 Pazartesi

Vichy Aqualia Thermalia Nemlendirici

     Vichy'nin yılbaşı için hazırladığı setin (yazısı için tık tık ) içinde tam boy bir aqualia thermal nemlendirici ve bazı seyehat boyu ürünler vardı ben de bu sayede bir çok Vichy ürününü test etme fırsatı buldum . İçlerinde en beğendiğim bu nemlendirici oldu. Cildim yazın yağlıya dönük karma ve sivilcelenmeye yatkın olmasına rağmen kışın çok kuruyor ve nemsiz kalıyor.
 



      Markanın ürünle ilgili iddiaları;

  •   vichy thermal su ve shea yağı içeriği sayesinde yoğun nemlendirme özelliğine sahiptir
  •   48 saate kadar ciltteki yumuşaklık ve nemlilik hissinin korunmasını sağlar
  •   hipalerjenik formülü hassas ciltler üzerinde denenmiştir
  •   cildi yatıştırır, yağsız, kadifemsi bir his bırakır
  •   paraben içermez

     Cildi yatıştırdığı ve rahatlattığı kesinlikle doğru. Nem vermesinden çok memnunum özellikle nem verirken vıcık vıcık yağlı bir his bırakmadığı için.
     Benim için tek eksiği güneşten koruyucu içermiyor oluşu. Güneş kremi ve nemlendiriciyi üstüste kullanmayı sevmediğim için, gündüz SPF içeren başka bir nemlendirici kullanıyorum. Ama bu konuyu saymazsak hem gündüz hem gece kullanmaya gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
      Kısacası benim çok sevdiğim ve tekrar alacağımı tahmin ettiğim bir ürün oldu. İyi bir nemlendirici arayışı içinde olanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Sizin nemlendirici tavsiyeleriniz varsa duymak isterim! SEVGİLER!..