15 Aralık 2013 Pazar

KAZAK HAVASI MİMİ :)

 
 Yabancı youtuberların yaptığı sweater weather tag'i, severek takip ettiğim youtuber denizinpaylastiklari Türkçe'e çevirmiş ve çok da keyifli bir video yapmış. (İzlemek için tık tık ). Ben de özendim :))

Kış deyince aklına ilk ne geliyor?
Kat kat lahana gibi giyinmiş, buzlu kaygan zeminde kaymadan yürümeye çalışan içler acısı halim geliyor gözümün önüne :)

Favori Kış Aksesuarın Nedir?
Şallar, atkılar

Kahve mi? Çay mı?
kahve kahve kahve...

Favori Kış Mumun
Pahalı kokulu mumlar şu anda zavallı öğrenci bütçemin kaldıramayacağı lüksler olsa da, vanilla kokulu mumları kışa yakıştırıyorum diye genel bir cevap verebilirim.

Kırmızı Ruj Mu? Eyeliner mı?
Benim için zor bi soru. İkisini de çok severim çünkü ama daha çok kullanılabilmesi dolayısıyla eyeliner diyeceğim sanırım :)

En Sevdiğin Kırmızı Ruj?
Özel zamanlarda The Balm'dan Mia Moore yazısı için tık
Günlük Bourjois Color Boost Red Sunrise yazısı için tık

Çocukluğundan Bir Kış Anını Bizimle Paylaş
İzmir'li bir çocuk olarak kar, dolu vs. görmemiştim. Birgün kuzenimle anneannemlerin bahçesinde oynarken kafamızdan aşağı beyaz sert minik tanecikli birşeyler yağdığında, haşarı erkek kuzenimizin üst kattan başımıza pirinç attığını sanmıştık. Dolunun ne olduğunu o gün öğrenmiştim :))

Favori Kış Ojen
Bordo ojelere bayılıyorum!:)

Kısa Bot mu? Uzun Bot mu?
Kesinlikle uzun çizmeleri tercih ediyorum. Dar paça pantolon ve taytlarla kombinleyince ortaya çıkan görüntü hoş oluyor bence :)

Favori Kış Parfümün?
Parfüm kültürüm pek yok ama yaz kış farketmez ağır kokuları sevemiyorum. Şu sıralar favori parfümüm One Million. Uzun süre de öyle kalacağa benzer..


Favori Kış Makyaj Ürünün
Kışla ne alakası var diyeceksiniz belki ama niyeyse yazın elim hiç farlara gitmedi. Kış geldikçe dramatik göz makyajlarına olan iştahım tekrar kabardı:) Genel olarak farlar diyeceğim o yüzden..

Favori Kış Cilt Bakım Ürünün
Nemlendiricileeeer. O kadar da su içiyorum filan ama bana mısın demiyor. Yüzüm, ellerim, saçım, dudaklarım nemsiz a dostlar! son birkaç gündür yüzüm için kullandığım Vichy Aqualia Thermal ile aşk yaşıyorum ama hadi hayırlısı... İlişkimiz daim olur umarım :):)

Ben yine kimsenin beni mimlemediği bir mim yapmanın haklı gururunu yaşarken, bu yazıyı okuyan herkesi mimliyorum! :)

Çekilişime katılmak isterseniz: tık tık
Türkiye'de olmayan Revlon, Real Techniques gibi bazı markaların ürünlerinden sipariş vermek isterseniz:
buraya

Sevgiler!





4 yorum:

  1. Çok samimi çok sevimli bir mim olmuş:) Sonu nasıl geldi anlamadım, o biçim keyifle okudum^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de keyifle yanıtlamıştım. Beğenildiğini duymak da keyfime keyif kattı teşekkürler! :)

      Sil
  2. Ben de katılıyorum, yazını çok sevdim :) Kış deyince benim de aklıma evde de dışarda da lahana gibi giyinmek gelir. Giy giy bitmez soyun soyun bitmez.. Kış deyince benim ilk aklıma salep gelir, lapa lapa kar yağarken tarçın kokulu salep içini ısıtır ama tabiki herzaman kahve benim de tercihim. Her zaman kısa bot sevmişimdir uzun bot giydiğimde kısa boyum iyice küçülüyor :)) En sevdiğim parfüm deyince, çok parfüm kullanıyorum ama bu ara hypnotic poison a elim gidiyor, sanırım kış mevsimine yakıştırıyorum. Benim böyle bir blogum yok makyajla da çok aram yok ama yapanlara bakmayı yorumları okumayı seviyorum. Senin de samimiyetin ve sıcaklığın bana bu yorumu yazdırmış bulundu :D Annemin bir blogu var (daha doğrusu yaptığı şeyleri sunduğu) onunla ilgilenmeye çalışıyorum bakmak istersen; bam-bish.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle iltifatların için ve kışın sana hissettirdiklerini paylaştığın için teşekkürler :) Annenin bloguna da baktım az önce bez pasta fikrini hiç duymamıştım gerçekten çok orjinalmiş hoşuma gitti :) sevgiler..

    YanıtlaSil