21 Ocak 2014 Salı

loreal nail a porter

    Haydi biraz nail art yapalım. Aaa burda yapılmışı varmış! :) takma tırnak işi pek bana göre değil ama Loreal'in Color Riche serisine ait takma tırnakları gördükçe gözüm takılıyordu. En nihayet denemenin hoş olabileceğine karar verdim.

     7 farklı desen varmış benim aldığım yerde 4 tanesini vardı ; bordo, french, siyah-altın ve benim aldığım yeşil-gri seçenekleri vardı.

    Şöyle bir pakette geliyor

     


İçinden 2 set 12 tane numaralandırmış tırnak çıkıyor




Bir plastik paketin içinde de 2 set sticker ve kullanım talimatları var




12 tane farklı boyuttaki tırnağın içinden uygulamayı yapacağınız tırnağınıza en uygun olanını seçiyorsunuz. Öncelikle seçtiğiniz numaralı stickerı alıp, üzerindeki kağıdı kaldırıp, stickerı tırnağınıza yapıştırıyorsunuz. Sonra da tırnağı yapıştırıp biraz bastırıyorsunuz. Piyasada gördüğüm diğer takma tırnaklara göre şeklini ve boyutlarını daha doğal buluyorum. Ama yine de özellikle işaret ve orta parmaklarım için olanlar epey büyük geldi. Kesilebiliyor ve törpülenebiliyor olması bu soruna çare tabi ama ben biraz daha iyi becerebilseydim törpüleme işini, belki daha doğal görünebilirdi :/
 Son görüntü de bu oldu


Kutunun üzerinde yazdığına göre 5 gün dayanıyormuş. Orasını henüz bilmiyorum göriciğiz! Fiyatı 10 lv civarıydı. İçinde 2 set olduğunu düşünürsek fiyat uygun sayılabilir bence. Benim her zaman kullanabilceğim birşey değil takma tırnak ama arada başka desenlerini de denemek isterim... Siz takma tırnakla ilgili ne düşünüyorsunuz? Bu konuda başka önerileriniz varsa duymak isterim. SEVGİLER!..





2 yorum:

  1. Takma tırnakları ben de sevmiyorum. Nitekim senin de dediğin gibi doğal durmamışlar ama renk/desene bayıldım :)

    YanıtlaSil