10 Şubat 2016 Çarşamba

Bütün Kızlar Toplandık- Blogger Keşif Etkinliği

   Merhabalaaar bu aralar blogger keşif etkinlikleri görüyorum keyifle katılıyorum da! Katıldıklarımdan bazıları Ceyda DIY , Makyajlailgili , Heybemdeki Huzur . Bu etkinliklerin yeni bloglar tanıma açısından, takipçi sayımızı arttırmak açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Yalnız gözlediğim şöyle bir problem var herkes yorumunu bırakıp çıkıyor diğer bloglara göz atmıyor. O yüzden aklıma bir fikir geldi listeyi oluştururken şöyle bir yol izleyelim diyorum.

  •  İlk adım olarak takip etmiyorsanız beni takip edebilirsiniz :)
  •  Daha sonra listemizden ilginizi çeken en az 3 kişiyı blogu takip edelim. (ilk katılımcılar  yukarıda linklerini  verdiğim blogları takip edebilir)
  •  Son olarak da kimleri takip ettiğinizi de belirterek, linkinizi içeren bir yorum bırakırsanız ben de listeyi  oluştururum.
    Bazılarının ohoo çok uğraştırıcı dediğini duyar gibiyim ama şöyle düşünün normal şartlar altında herkes aynı mantıkla diğer isimlere bakmadan yorum bırakıp giderse sizin blogunuzu gören bir tek ben olurum ama sizin takip ettiğiniz 3 kişi de sizin blogunuzla ilgilenebilir ve daha sonra katılacak bir başka kişinin takip ettiği 3 blogdan biri de siz olabilirsiniz. Bu yolla gerçekten daha geniş bir ağ oluşturabileceğimizi düşünüyorum. Ne dersiniz ? ;)
 
       MEVCUT LİSTE (seç beğen al en az 3 kişi ekle:))

19 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Sizi zaten takip ediyorum ceyda ve heybemde ki huzuru da
    Bol katılımlı olsun inşallah. Biz de yeni bloggerlar tanıyalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah katılımımız bol olur. Hoşgeldiniz :)

      Sil
  2. merhabalar sizi g+ ve gfc de takip ettim Ceyda'yı ve Heybemdeki huzur'u zaten takip ediyordum :) bol tanışmalı ve keşifli bir etkinlik olması dileğiyle :) benim keşif etkinliğime de beklerim :) http://cocukokuloncesi.blogspot.com.tr/2016/02/blog-kesif-etkinligi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel dilekleriniz için teşekkürler! hoşgeldiniz ben de hemen geliyorum :)

      Sil
  3. bu arada ben de sizi bir blog keşif etkinliğinde buldum bu etkinliklerin faydasını görüyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bunu duyduğuma sevindim. Umarım benim etkinliğim de keşfetmek ve keşfedilmek bakımından verimli olur :)

      Sil
  4. Merhaba bende katılmak istiyorum. Ceyda DIY ve Makyajlailgili'yi zaten takip ediyordum. Heybemdeki huzuru şimdi takip ettim. Sizi de takibe aldım. Bende beklerim bloguma :)

    http://kirmizibaslikiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz linkini verdiğim arkadaşlarım hariç ilk yorum yapanlardan da takibe alabilirsiniz bu arada :)

      Sil
  5. Böyle etkinliklrin en sıkıcı yanı, akibe aldığın halde bazı arkadaşların kendi popüleritesini arttırıp, karşısındakine aynı geri dönüşü yapmıyor olması. Özellikle instagramda takibe alıp, hemen çıkılıyor... Hiç hoş değil. Umarım bu da onlara benzemez. Takibe aldım, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet malesef böyle kişilerle karşılaşmak da bir olasılık o yüzden ben de 3 arkadaşımızı takip seçeneği getirmek istedim. İyi niyetliler olarak birbirimizi bulmak için fırsat olur diye düşündüm. Siz de hoşgeldiniz yorumunuzda yukarıdaki arkadaşlardan kimleri takip ettiğinizi belirtirseniz zincirin devamı açısından daha faydalı olacaktır

      Sil
    2. Bakımlı makyaj'ın sayfasında yaptığı 39 kişilik bir liste vardı bu zincire bağlı, 39 kişiyide takibe alıp, her birinin postları ile ilgili yorum bıraktım. ayrıca buradaki postunda paylaştığın ve yorum bırakan arkadaşlarda dahil,

      sevgiler.

      Sil
    3. Supersin! Keske herkes ayni duyarliliğı gösterse... benden de sevgiler!

      Sil
  6. Yaa cok sevindim hem etkinlige hemde ilke ates in blogu tam anlamiyla amacina uydurmus olmasina bazi arkadaslar ise haala sadece blog ismi yazip takibe almıyorlar ama anlayanlar bizlere yetecektir:)

    YanıtlaSil
  7. Aynen öyle en ufak kivilcim insani cok mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil
  8. Aynen öyle en ufak kivilcim insani cok mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana bu postunda bana yer verdigin icin ilkeyede gercekten bu olayi en dogru uygulayan kisi oldugu icin cok tesekkur ederim.

      Sil
    2. rica ederim :) sizlerin blogunuzda görüp beğendiğim bir fikris sizlerden bahsetmeden uygulamam hoş olmazdı...

      Sil
  9. Merhaba senin blogunu takibe aldım ceydayı zaten takipdeyken heybemdeki huzuru ve makyajlailgili bloglarınıda takipbe aldım sayende teşekkürler zaten bloguma girmiş ve abone olmuşsun sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. Rica ederim hosgeldin! Sevgiler...

    YanıtlaSil