9 Mart 2016 Çarşamba

Catrice Prime and Fine anti-red Baz

     
        Benim elmacık kemiklerimin üstü hep pembe pembe durduğundan bir de sivilce izlerim bu denkleme eklenince anti-red diyen bir makyaj bazı benim için hemen denenesi bir hal alıyor. İlk önce hani bu ne yapıyo ki yea deyip pek anlaşamadığım Catrice'in Prime and Fine bazını artık düzenli kullanıyorum.

       İşin sırrı miktarını doğru ayarlamakta aksi takdirde yeşil, küllü bir ten rengine sahip olmak işten değil. Az bir miktarı özellikle ihtiyaç duyduğum bölgelere makyaj süngeri yardımıyla uyguluyorum. Neden bilmiyorum ama makyaj süngeriyle uyguladığımda elimle uyguladığımdan daha iyi sonuç alıyorum. Bir süre bekleyip makyajımı yaptığımda fondötenin tutunması için daha güzel bir yüzey oluşturuyor.

       Gün boyu nem vermeyi vaad ediyor. Ki ben de vaadini gerçekleştirdiği konusunda hemfikirim. Fondötenim gün boyu daha sağlıklı canlı gözüküyor sanki. Fondötenin kalıcılığını da arttırma konusunda da başarılı buluyorum.

       Bazı makyaj bazları gibi yağlı bir his bırakmıyor. İncecik bir yapısı var kolay dağılıyor. Cildimde rahatsız bir his bırakmıyor

      Benim severek kullandığım bir ürün oldu  benzer ihtiyaçları olanlar bir şans verebilir:) Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sevgiler!







6 yorum: