16 Şubat 2016 Salı

Loreal Telescopic Maskara- Carbon Black

            Bugün size bahsedeceğim rimel çok hayranı olan ama benim bir türlü anlaşamadığım Loreal Telescopic rimelin carbon black versiyonu.

            Sanırım kullandığım en ıslak formüllü maskara. Epeydir elimde artık bitmeye yakın hala kuru sayılmaz. Ben de ıslak yapılı rimelleri çok sevemiyorum malesef ama biliyorum ki özellikle öyle rimellerden hoşlananlar var. Onları bayağı mutlu edecektir.

           Plastik incecik bir fırçası var. Kirpikleri tarayıp tek tek ayırsın diye tasarlanmış. Pek çok insan da bu rimelin beğendiği özellikleri arasında tek tek ayırmasından bahsediyor. Ancak ben yapısının aşırı ıslak oluşundan dolayı kirpikleri yapıştırma konusunda da çok tehlikeli buluyorum. Uygulama esnasında çok dikkatli olmak gerekiyor. O zaman bile yapışma oluyor bir miktar.

       Uzunluk verme konusunda başarılı olduğunu söyleyebilirim ama hiç hacim vermiyor ki bu benim için koccaman bir eksi puan ama yine bazı insanların tam da aradığı durum.

       Akma ya da dökülme gibi bir sorun yok. Hatta günün sonunda makyajımı temizlerken epey zorlanıyorum bunu çıkarmakta.

        Ben bu rimeli severek kullanmak için şöyle bir yöntem geliştirdim. Rimmel London'ın Scandaleyes by Kate adlı daha çok hacim veren rimeliyle birlikte kullanıyorum. 2 farklı pek de bayılmadığım rimelden işimi gören bi performans alıyorum böylece.

        Eğer tek tek, ıslak duran hacimsiz ama uzun kirpiklerden böyle minnak fırçalardan hoşlanıyorsanız muhtemelen siz de ''ayy hayatımın rimeli'' diyen gruba katılabilirsiniz. Ama bana göre değil malesef bitince tekrar almayı düşünmüyorum

        Bu arada epeydir kullandığım ürün olduğu için durumu pek içaçıcı değil kusura bakmayın :D






8 yorum:

  1. güzel bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. rimelle ilgim yok ama boş bırakmayalım buraları :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha çok incesin hediye olarak rimel alacak filan olursan lazım olur bu bilgiler not al istersen :P

      Sil
  3. Dediğin gibi hacimden daha çok uzatmasını sevdiğim için en beğendiğim rimel. :) Aslında hacimli de gösteriyor ya bence birazda kirpik yapısına bakıyor sanırım bu.

    YanıtlaSil
  4. Aynen kirpik yapısı ve beklentiler rimeli begenip begenmemeyi belirliyor

    YanıtlaSil
  5. Mimledimmm seniiii bloguma ugrarmisin bi:)

    YanıtlaSil